Zoekmachine adverteren (SEA)

Rate this page

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, levert nieuwe bezoekers, klanten leads en sales op. Daarnaast kan u doelgericht adverteren wanneer u SEA inzet. Zoekmachine adverteren kan onder verdeeld worden in adverteren bing ads, adverteren google adwords, google shopping, remarketing en YouTube adverteren Hieronder bespreken we de voordelen van Zoekmachine adverteren en wat deze dienst voor u kan opleveren.

Waarom zoekmachine adverteren?
Zoekmachine adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing door in een veiling te bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor uw website. U betaalt een bepaald bedrag per bezoeker. Google Adwords beheer zorgt direct voor nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales. Daarnaast biedt deze dienst u de mogelijkheid om doeltreffend te adverteren. Omdat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben met SEA en partner van Google zijn, weten wij precies hoe we het maximale resultaat uit uw budget kunnen halen. Zoekmachine adverteren vergroot de online vindbaarheid van uw website en helpt u om op te vallen tussen alle concurrenten.

Samenwerken met Economy
Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om de voordelen van zoekmachine adverteren voor uw bedrijf te bespreken. Ons team van ervaren en gekwalificeerde professionals weet precies hoe u het beste resultaat behaalt. Door de resultaten en het zoekgedrag binnen uw markt continue te monitoren, spelen wij direct in op trends en veranderingen. De biedingen in AdWords worden vervolgens aangepast op het gedrag van de potentiële bezoeker. Bovendien zorgen we ervoor dat de advertenties aantrekkelijk zijn en relevant blijven. Onze geavanceerde API technologie zorgt ervoor dat uw Adwords campagnes automatisch actueel blijven op basis van uw meest recente prijzen, aanbod en voorraad. Wij zorgen voor een grote toename van relevant verkeer, tegen lage kosten.

Verder vinden wij het bij Economy belangrijk om volledig transparant te zijn. Daarom bespreken we vooraf wat uw doelstellingen zijn en passen we ons campagnebudget daar op aan. Daarnaast houden we u op de hoogte van de vooruitgang via maandelijkse rapportages. Zo ziet u precies hoe uw budget besteed wordt. Wij zijn pas tevreden wanneer u optimaal rendement van uw campagnebudget heeft.

Adwords en Bing Ads
Hoewel Google Adwords de meeste resultaten genereert, mag ook Bing Ads niet vergeten worden. 93% van de internet gebruikers voert een zoekopdracht uit via Google, en 7% van de internet gebruikers zoekt een product of service via Bing. Bovendien is het belangrijk dat de advertenties geschikt zijn voor mobiel gebruik. Sinds 2016 worden meer dan de helft van de zoekopdrachten op een mobiele telefoon uitgevoerd.

Interesse?
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis SEA scan aan of neem vrijblijvend contact met ons op! Een SEA scan laat zien waar de kansen voor uw website liggen en of u wel het optimale uit uw Adwords account haalt. De resultaten geven u een duidelijk beeld van de kwaliteit, resultaten en kansen van uw Adwords campagne. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 015-7503656. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Wij geven graag ons advies over hoe u uw Adwords account optimaal kunt inrichten.

Voordelen

  • Blijf uw concurrenten een stapje voor
  • Optimaal rendement van uw campagnebudget
  • Een structurele verhoging van uw conversies en ROI.
  • Adverteer doelgericht op basis van zoekgedrag, locatie en tijd
  • De online vindbaarheid van uw website neemt toe
  • Meer inzicht in het zoekgedrag binnen uw markt
  • Maandelijkse rapportages en volledige transparantie