Online adverteren

Rate this page

Tegenwoordig zijn bijna alle bedrijven online actief. Online marketing speelt dus ook een steeds grotere rol bij het succes van uw website. Een goede online marketing strategie zorgt ervoor dat u opvalt tussen uw concurrenten. Online adverteren zorgt ervoor dat meer mensen uw website bezoeken en vergroot het aantal conversies op uw website. Uiteindelijk draagt online adverteren dus bij aan een hogere winst. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in display advertising, adverteren op Marktplaats, Adverteren via social media, YouTube adverteren en Feed optimalisatie. Deze diensten vallen allemaal onder online adverteren. Er zijn veel mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om door te nemen welke opties het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk?
Ten eerste vinden we het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van uw doelen en wensen. Wilt u bijvoorbeeld meer conversies realiseren of is uw doel om meer bezoekers aan te trekken? Wij passen onze strategie hier op aan. Vervolgens stellen we vast welke diensten het beste bij uw bedrijf en uw visie passen.

Een van de bekendste platformen is Google Adwords. Door middel van Google Adwords verschijnen uw advertenties boven in de zoekresultaten van Google. Daarnaast kunt u met Adwords een remarketing of YouTube campagne maken. Bing Ads werkt op dezelfde manier. Dit advertentieplatform is echter goedkoper omdat minder mensen gebruik maken van deze zoekmachine. Op het moment dat u een hele specifieke doelgroep wilt targeten is het aan te raden om te adverteren via social media. Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en LinkedIn hebben allemaal andere eigenschappen en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een andere optie is om te kiezen voor display advertising (banners op websites). Verder kan u kiezen voor Marktplaats Ads of Navigatie Ads.

Dynamische campagnes
Nadat we de advertentie of campagne hebben ingezet, houden we deze continue in de gaten. Zo analyseren we hoe effectief de campagnes zijn en wat we kunnen verbeteren om deze optimaal te laten presteren. Met onze kennis en praktijk ervaring weten we precies hoe we het beste resultaat genereren. Wij zijn pas tevreden wanneer uw doelstellingen behaald zijn. Bent u benieuwd hoe u alles uit uw online marketing campagne kunt halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een gesprek!

Voordelen:

  • Biedt de mogelijkheid om gericht te adverteren
  • Verbetert online vindbaarheid en brand awareness
  • Realiseert meer bezoekers, leads en conversies
  • Biedt de mogelijkheid om een campagne aan te passen
  • Ook met een klein budget veel mogelijkheden

Tel: 015-7503656
E-mail:
[email protected]