Display Advertising

Rate this page

Display advertising is een vorm van online marketing die het mogelijk maakt om uw doelgroep te bereiken via verschillende kanalen. Banners worden tegenwoordig weer vaak gebruikt en display advertising ontwikkelt zich in een snel tempo. Wij helpen u graag om een effectieve display marketing strategie te bepalen. Display advertenties worden vaak ingezet om meer naamsbekendheid te krijgen. Daarnaast verhogen deze advertenties het aantal conversies. Display advertising kan dus erg handig zijn voor uw bedrijf. Bij Economy houden wij ons onder andere bezig met real time bidding, rich media advertising en programmatic buying.

Een effectieve display marketing strategie
Een goede display advertentie bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment met relevante content. Het is belangrijk om van te voren bepaalde doelen op te stelen. Wat wilt u bereiken met een display campagne? Wilt u meer sales/ conversies realiseren of wilt u meer loyale klanten behouden? Samen stellen we een passende marketing strategie op die bij uw wensen en doelen aansluit. Het is van groot belang dat u de juiste doelgroep op het juiste moment aanspreekt met een pakkende boodschap. Display advertising maakt het mogelijk om te adverteren op oneindig veel websites. Kies de websites uit die vaak worden bezocht door de doelgroep die u wilt bereiken. Wij kunnen u hier bij helpen door een gedetailleerd profiel op te stellen van uw doelgroep. Bovendien kunt u met real time bidding specifieke content aan de juiste doelgroep tonen. Programmatic buying zorgt ervoor dat de content van de display advertentie aangepast wordt naar de wensen van de klant. Uiteindelijk zal een succesvolle display marketing strategie leiden tot meer conversies en een hoge brand awareness.

Naamsbekendheid vergroten
Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Dan is display marketing een handige methode. Door banners krijgen potentiële klanten een indruk van uw bedrijf en zijn ze bewust van nieuwe producten. Wanneer iemand op zoek is naar een bepaald product en op dat moment een banner ziet van uw bedrijf, zal de klant uw merk meenemen in haar keuzeproces. Op deze manier kunt u de brand awarenes vergroten.

Conversieverhoging
Display advertising kan ook een handige tool zijn om het aantal conversies op uw website te verhogen. Door middel van Real-time bidding kunnen we uw doelgroep identificeren en gerichte content versturen. Wanneer een potentiële klant op zoek is naar een bepaald product en op dat moment een advertentie ziet, zal dit hem of haar aansporen om de website te bezoeken en een aankoop te doen. Display advertising vergroot de kans dat iemand terug keert naar uw website en alsnog iets koopt.

Onze online specialisten helpen u graag verder
Heeft u vragen over display advertising of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak of bel naar 015-7503656. Onze specialisten staan u graag te woord. Verder beantwoorden wij onze e-mail zo snel mogelijk; [email protected]

Voordelen:

  • Maak gebruik van persoonlijk banners
  • Stuur een relevante boodschap op het juiste moment
  • Verhoog brand awareness
  • Realiseer meer leads en conversies