Conversie optimalisatie

Rate this page

Heeft uw website veel bezoekers maar gaan weinig mensen over tot een conversie? Dit kan erg frustrerend zijn. Wij zorgen ervoor dat uw website er strak en duidelijk uitziet. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor bezoekers om een aankoop te doen. Conversie optimalisatie creëert een gebruiksvriendelijke website en realiseert meer conversies! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Wat is conversie optimalisatie?
Veel conversies leiden tot meer opbrengsten. Het is daarom belangrijk om het aantal conversies via de website te maximaliseren. Tegenwoordig zoeken veel mensen online naar een product of een dienst. Hier kunt u als bedrijf op inspelen. Onderzoek heeft aangetoond dat bezoekers een website weer verlaten als ze binnen een paar seconde niet vinden waar ze naar op zoek zijn. Het is dus essentieel dat uw website er overzichtelijk en aantrekkelijk uitziet. Uw website moet de juiste doelgroep aanspreken en het design moet hier goed bij aansluiten. Bovendien wilt u natuurlijk dat bezoekers conversie buttons makkelijk kunnen vinden.

Verschillende technieken
Om het aantal conversies te optimaliseren passen we verschillende methoden toe. Ten eerste maken we gebruik van A/B testing. Bij een A/B test prenteren we 2 variaties van een webpagina aan klanten en analyseren we welke pagina het beste presteert. Omdat bezoekers niet weten dat er een tweede website is, kunnen we natuurlijk gedrag waarnemen.

Daarnaast maken we ook gebruik van Eye-tracking onderzoek, form Analytics, mouse tracking, multivariate testing en web performance. Met een eyetracking weten we precies aan welke elementen bezoekers de meeste aandacht besteden en of alle conversie knoppen goed zichtbaar zijn. Mouse tracking laat zien hoe mensen navigeren door de website en mulivriate testing meet de impact van afzonderlijke elementen en de interactie tussen deze elementen. Bovendien analyseren we de formulieren op uw website met for Analytics.

Persoonlijk advies
Wij geven u graag persoonlijk advies met betrekking tot uw online marketing activiteiten. Omdat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben met conversie optimalisatie, weten we precies hoe we het maximale resultaat uit uw website kunnen halen. Wij bieden onze diensten zowel los als in een bundel aan. Gebaseerd op uw doelstellingen stellen we een effectieve online marketing strategie op en bepalen we welke diensten we het beste in kunnen zetten. Wij helpen u graag om meer conversies te realiseren. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek en een kop koffie. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Voordelen:

  • Verbeter de gebruiksvriendelijkheid van uw website
  • Optimaliseer de flow, functionaliteiten en het design van uw website
  • Genereer meer conversies en leads
  • Gebruik concrete bezoekersdata

Tel: 015-7503656
E-mail:
[email protected]