SEO AI

Naast huidige kanalen, zoals Google en Microsoft Edge, worden AI-chatbots steeds meer gebruikt om resultaten te vinden en informatie in te winnen. Als bedrijf is het daarom van groot belang om zichtbaar te worden in de nieuwe AI-omgevingen. Economy streeft een eigen SEO AI-strategie na, waarmee jouw bedrijf opvalt in de resultaten die chatbots genereren voor hun gebruikers. Wil jij scoren binnen de AI-omgeving van ChatGPT? Lees hieronder dan meer over de SEO-mogelijkheden bij Economy of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom technische SEO analyse?

 • Vestigingen en SEO Wereldwijd
 • Direct inzicht in on-site verbeterpunten
 • Native speaking SEO
 • 20 jaar ervaring
 • Google Premier partner
 • (Inter)nationale marketingervaring
 • Business class, Economy prijzen

Klantbeoordeling 9.0/10

SEO voor Chat GPT

Het doel van zoekmachine optimalisatie (SEO) is zichtbaar worden in de zoekresultaten van zoekmachines en AI-omgevingen. Economy doet dit door onderzoek te doen naar jouw huidige positie en zichtbaarheid in de AI-omgeving. Bereik jij bijvoorbeeld de juiste doelgroep in ChatGPT? Wij maken deze data inzichtelijk en komen met concrete verbeterpunten. Aan de hand van verschillende SEO-diensten, zoals een zoekwoordenonderzoek, linkbuilding en technische SEO, gaan onze specialisten aan de slag om jouw bedrijf zichtbaar te maken in AI-omgevingen. 

Aandachtspunten Chat GPT voor SEO strategie

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van SEO en SEO-strategieën werken wij met hoogwaardige tools. ChatGPT is een toevoeging aan de SEO-tools die wij gebruiken voor onze SEO-diensten. De chatbot kan het werk van onze specialisten echter niet vervangen. Zo schrijven onze copywriters relevante, unieke teksten met aandacht voor jouw product, wensen en de beoogde doelgroep, terwijl ChatGPT slechts gebruikt kan worden als controleur van spelling en grammatica. Onze specialisten gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat uw website optimaal scoort in AI-omgevingen. 

Hoe gebruikt Economy zoekmachine optimalisatie voor Chat GPT?

Economy gaat graag aan de slag om jouw zichtbaarheid in ChatGPT inzichtelijk te maken en te optimaliseren. SEO voor AI biedt namelijk interessante kansen om in contact te komen met jouw doelgroep via een nieuw kanaal. Daarbij komt dat de AI-chattool continu in ontwikkeling is en dat de mogelijkheden van het programma aan de lopende band worden uitgebreid. Dit brengt uitdagingen en mogelijkheden met zich mee, waar Economy je in begeleidt en aan de hand neemt. Op die manier gaan we voor maximaal resultaat en behalen we samen topposities in de zoekresultaten.

Onze specialisten helpen je verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. 

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

"Het is wel helder dat Economy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met Economy te werken."
Roy Lenders
Eigenaar topvitamins.nl
"Cheapcargo.com, dé vergelijkingswebsite voor bedrijven voor het versturen van pakketten heeft een sterke partner aan Economy als SEO partner. Deze samenwerking heeft geresulteerd in top 3 resultaten bij verschillende keywords met zeer hoge concurrentie."
Alexander Latour
Online marketing specialist Cheapcargo.com
"Economy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
1/3

Vacansoleil

Voor Vacansoleil zet Economy zich in om de Franse versie van de website hoger in de zoekresultaten te laten scoren. Dit doen we aan de hand van een outreach strategie op maat, technische SEO en onsite copywriting. Het resultaat? Positiestijgingen in de Franse zoekresultaten en een toename van de autoriteit van Vacansoleil.fr. België en Duitsland volgen.

 • Positiestijgingen +33 %
 • Trust Flow +30 %
 • Algehele autoriteit + 16 %
Vacansoleil werkt aan de transitie van Paid naar Non paid. Branding en SEO zijn daarvoor belangrijke kanalen om meer Non Paid resultaten te behalen. We zijn opzoek gegaan naar bureaus die Vacansoleil kunnen helpen om betere organische rankings te verkrijgen, zodat meer organisch verkeer kan converteren in boekingen. Economy is één van de bureaus die heeft meegedaan aan de Pilot. Ze hebben mooie resultaten gehaald voor de organische rankings voor het Franse domein. Daarnaast is de communicatie zeer prettig en heeft Jasper het vertrouwen gewekt dat Economy een grotere bijdrage kan leveren aan het verbeteren van rankings en verkeer via SEO. Daarom gaan we met Economy de volgende fase in, waarbij we prognoses gaan uitwerken om een zo goed mogelijke ROI te halen uit SEO. Economy zal de komende periode werken aan de verbetering van het organisch marktaandeel in Frankrijk en de targets en doelstellingen hierbij zo goed mogelijk te benaderen.

Bjorn Smeets SEO Manager | Online Performance Team

2/3

BirdBlocker

BirdBlocker is een bedrijf dat vogelwering voor zonnepanelen verkoopt aan particulieren en bedrijven. Zoals zij zelf zeggen: ‘Met BirdBlocker blijft u uit de nesten!’ De onderneming heeft Europese ambities voor hun product, wat de reden is dat Economy voor hen strategieën heeft uitgewerkt en uitvoert in diverse Europese landen. Door inzet van zowel SEO als SEA-technieken behalen wij indrukwekkende resultaten:

 • Ranking Performance 887 %
 • Domain Authority 150 %
 • Algehele autoriteit 31 %
"Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Economy een betrouwbare partner die verder kijkt dan de gebaande paden. Jasper en zijn team zijn een open en constructieve sparringpartner voor effectieve online marketing en daarbuiten. Het gezamenlijke doel staat centraal, waarbij directe feedback beide kanten op vloeit, zodat alle betrokkenen hun rol optimaal kunnen invullen om deze doelen te behalen. Als snel groeiend bedrijf met Europese ambities hebben wij een flexibele partner nodig die kan en wil inspelen op onze veranderende behoeften. Economy denkt niet in grenzen en beperkingen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Zaken die buiten de kern-expertises van Economy vallen, worden onderzocht en efficiënt tot advies verwerkt. Deze werkwijze maakt van Economy voor ons niet enkel een dienstverlener maar een strategische groeipartner."

Hans de Grooth General Manager

3/3

Trapliftenvergelijken

Trapliftenvergelijken is een internationale aanbieder van trapliften in allerlei soorten en maten. Om daarom internationaal zichtbaar en vindbaar te worden, heeft Economy de Outreach verzorgd voor de Nederlandse, Belgische, Franse en Italiaanse versies van de website. Daarnaast heeft Economy copy ontwikkeld in Frankrijk en Italië. Dit heeft gezorgd voor een significante toename in het organisch marktaandeel, de zoekwoordposities en het verkeer dat hieruit voortvloeit.

 • Ranking Performance 750 %
 • Domain Authority 33 %
 • Algehele autoriteit 300 %

4.8/5 - (9 stemmen)