Google Partnership

Economy is een Google Premier Partner, wat betekent dat wij het partnerprogramma van Google succesvol hebben afgerond én bij de beste 3% horen van de bedrijven die aan het Premier Partner programma hebben deelgenomen. Wanneer je dus met ons besluit samen te werken, ben je ervan verzekerd dat onze experts Google Ads-vaardigheden als geen ander onder de knie hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van Google. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in om jouw Google Ads campagnes naar een hoger plan te tillen!

Bekend van

Voordelen van Google Ads

 • Google Premier Partner
 • Geaccrediteerd en gecertificeerd
 • (Inter)nationale ervaring en specialisten
 • Gratis SEA scan
 • Geen contracten / geen opzegtermijn
 • 20 jaar aan SEA-ervaring
 • 1000+ tevreden klanten
 • Maandelijkse rapportage en evaluatie
 • 1 vaste specialist

Klantbeoordeling 9.0/10

Wat houdt Google Partner in?

Google heeft een ‘Partner badge’ ontwikkeld om aan bedrijven toe te kennen om aan te geven dat ze over Google Ads-vaardigheden van niveau beschikken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen Google Partner en Google Premier Partner. Google Partners moeten aan vereisten voldoen in drie categorieën, namelijk:

 • Prestaties

Google Partners moeten een minimale optimalisatiescore van 70 procent behalen.

 • Uitgaven

Vanaf 2022 moeten Google Partners voor alle accounts samengenomen binnen 90 dagen €20.000 uitgeven aan Google Ads.

 • Certificeringen

De helft van de accountstrategen van een Google Partner moet in Google Ads gecertificeerd zijn.

Als Premier Partner moet je voldoen aan de bovenstaande eisen voor een Google Partner en behoren tot de beste 3% van de deelnemende bedrijven van het partnerprogramma in een land. Google kijkt bij het bepalen van de 3% naar klantgroei en -behoud, productdiversificatie en advertentie-uitgaven op jaarbasis. De Google Premier Partner badge van Economy kun je terugvinden op onze website onder ‘Onze certificeringen’.

Voordelen van Google Premier Partnership

Economy beschikt inmiddels al jaren over het Google Premier Partnership, maar wat betekent dit precies voor onze klanten? Als gecertifieerd partner weten wij als geen ander hoe je het maximale kunt halen uit je budget, omdat wij over hoogwaardige Ads-vaardigheden beschikken. Hoewel je geen Partner hoeft te zijn om een Google Ads campagne op te zetten, adviseren wij je graag over de manieren waarop je deze kunt optimaliseren en nemen wij het Ads-beheer zelfs helemaal uit handen. Op die manier zorgen wij voor kwalitatieve, duurzame en effectieve Ads-campagnes.

Bovendien zijn wij als Google Premier Parnter continu up-to-date van de ontwikkelingen en aanpassingen in en door Google. Dit is erg belangrijk, want de updates die Google doorvoert, kunnen van invloed zijn op de positie van jouw website in de zoekresultaten (SEO) en de effectiviteit van je Google Ads-campagnes (SEA). Wij zorgen er daarom voor dat jouw strategie direct geoptimaliseerd wordt en zo relevant en gericht blijft.

Onze online specialisten helpen je graag verder

Zou je graag met ons de samenwerking willen aangaan, ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 015-7503656. Onze specialisten staan je graag te woord. Ook bieden wij verschillende gratis scans aan!

Onze certificeringen

Wij hebben 20 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werken als wij voor jou een SEA traject opstarten

 • 1
  Wij maken een vrijblijvende scan en of voorstel Hoe presteert de website momenteel / wat is er mogelijk
 • 2
  Opstellen SEA plan Welke diensten binnen SEA gaan we inzetten en op welke manier
 • 3
  Zoekwoord onderzoek en account optimale inrichting Waar liggen de mogelijkheden qua zoekwoorden en account
 • 4
  Rapportage Wij rapporteren maandelijkse in heldere KPI's (input-output)
 • 5
  Continue optimalisatie Wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle Google Ads en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."
Nick Kerschgens
Online Marketeer RAI
"Economy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Economy heeft voor de Orfeokliniek met succes een zeer goede zichtbaarheid gecreëerd in Google, zowel organisch als in AdWords. Er is een flinke stijging in het verkeer gerealiseerd. Dit merken we vooral bij de aanmeldingen voor behandelingen die tot dusver minder bekend waren. Tevens heeft Economy een succesvolle Facebook-campagne opgezet. Het werkt prettig dat zij zeer nauw samenwerken met onze webontwikkelaar Edit4u."
Petra van der Kwartel
Marketing & Communicatie Orfeokliniek
1/3

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft Economy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Nieuwe huisstijl 1
 • Nieuw logo 1
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/3

Faceland: van start tot de grootste cosmetische kliniek van de Benelux

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Economy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 300 % per jaar
 • Toegenomen interesse 100 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door Economy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/3

RAI

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. Economy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd. Economy heeft geholpen bij 8 verschillende beurzen.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
 • Geholpen bij verschillende beurzen 8
"In een relatieve korte periode is er door Economy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van Economy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

5/5 - (3 stemmen)